1. Kiedy zacz±³e¶ graæ w HaxBalla?W Haxballa zacz±³em graæ 1,5 roku temu lecz w tym czasie mia³em du¿o przerw. Grê pierwszy raz znalaz³em na forum gry Trophy Manager w któr± ju¿ nie gram. Kiedy¶ nawet mia³em zespó³ ligowy - Haxball Young Boys, trzeba by³o meldowaæ siê na treningach, graæ z 1 pi³ki i prezentowaæ wysoki poziom codziennie, znudzi³o mi siê to i zrobi³em sobie przerwê od tej gry która trwa³a a¿ do turnieju Jaxoka.
2. Dlaczego tak bardzo lubisz Werder?Uwielbiam ogl±daæ Bundesligê a gra Werderu bardzo mi siê podoba³a, zreszt± gole Grun-Weiss w niemieckiej lidze to moje pierwsze które pamiêtam ze ogl±da³em. Zreszt± wiêkszo¶æ z nich to by³y gole Almeidy i Pizarro czyli dwóch fantastycznych zawodników. Pamiêtam te¿ asysty Oezila i Diego, rajdy Marina, to by³y czasy.
Lubiê tak¿e Arsenal o czym chyba zapomnia³e¶.
3. Jaki jest twój ulubiony zagraniczny pi³karz?Edwin Van der Sar i Raul, dlaczego ich lubiê ju¿ t³umaczy³em w temacie Ulubieñcy ze stadionów.
4. Co s±dzisz o Chelsea Londyn i o Realu Madryt?Nie lubiê Chelsea, moim zdaniem jest to protoplasta PSG, Malagi. Nienawidzê bandy Abramowicza za anty-futbol Di Mateo, zakup Marina i ruskie czapki.
Co do Realu to od czasu gdy trafi³ tam Mourinho ten klub siê niszczy. Powiedzcie mi czy jaki¶ normalny trener wyrzuci³ by ze sk³adu Raula bo nie jest mu potrzebny a Ronaldo woli byæ CR7 ni¿ CR9? W dodatku traktuje m³odych pi³karzy jak ¶mieci, mogê ¶mia³o powiedzieæ ¿e Pedro Leonowi i Canalesowi omal nie zniszczy³ karier, zwyk³y oszo³om. Nie lubiê tych klubów od jakiego¶ czasu.
5. A co s±dzisz o FC Barcelonie i Manchesterze United?Inna bajka. Blaugrana gra najlepszy futbol ¶wiata, nie ma drugiej dru¿yny która tak szanowa³a by pi³kê, moim zdaniem s± poziom wy¿ej ni¿ Real. Nie tylko pi³karsko ale tak¿e mentalnie, Messi po przegraniu m³odzie¿owego turnieju p³aka³, Ronaldo plu³ w kamerê, Guardiola motywowa³ pi³karzy filmem o wielkiej rodzinie, DRU¯YNIE pisanej wielkimi literami a Mourinho uczy dru¿yny nienawi¶ci wobec przeciwnika. United z kolei szanujê za tradycjê, za Fergusona. My¶lê ze gdyby na wzór innej akcji stworzono ankietê z jednym pytaniem: Za co kochasz United? odpowiedzi by³aby masa. Ja ich lubiê, bo kocham to arsenal, ale lubiê ich za: Fergusona, Besta, Gigssa, Scholesa, Old Trafford, wyjazd do Australii.
Do Row³erka:1. Wkurzam Ciê?
2. Ile meczy Widzewa ogl±da³e¶ w poprzednim sezonie w TV?
3. Wyra¼ w trzech s³owach swoje zdanie o £ódzkim Klubie Sportowym.
4. Czytujesz FourFourTwo, BravoSport, Pi³kê No¿n±? A mo¿e Przegl±d Sportowy?
5. Jak czêsto grasz w pi³kê na Orliku, szkolnym boisku?