leni55
VIP
PiÂłkarz I ligi

ble ble ble
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lipiec 18, 2012, 12:58:45 » |
|
ByÂłbym skÂłonny w to uwierzyĂŚ.
|
|
|
|
"NienawidzĂŞ mĂłwiĂŚ o piÂłce noÂżnej. Po prostu w niÂą gram." (Robbie Fowler) "Liverpool FC zostaÂł stworzony dla mnie, a ja dla Liverpoolu" (Bill Shankly) "Problem z sĂŞdziami jest taki, Âże znajÂą zasady, ale nie znajÂą gry." (Bill Shankly)
|
|
|
Jaxok
Newsman.
KrĂłl StrzelcĂłw
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lipiec 18, 2012, 12:59:39 » |
|
Arab super propozycja, ale mĂłw gdzie pÂłynÂą dla ciebie korzyÂści..
|
|
|
|
 W ogĂłle to caÂły piÂłkarski Âświat jest taki biedny, Âże Barcelona istnieje :'(.
|
|
|
Arab
PiÂłkarz A klasy
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipiec 18, 2012, 13:00:27 » |
|
Dlamnie kozysci mmm no to ze beda adminem z plumberem
tylko tyle jak niehcecie mowcie nie sam se zrobie takie forum;d
|
|
|
|
|
|
|
barthez.
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipiec 18, 2012, 13:02:29 » |
|
Szczerze, to zrĂłb sam. Nie wierzĂŞ, Âże w kilka dni zrobisz "drugie PL" 
|
|
|
|
|
|
|
Arab
PiÂłkarz A klasy
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipiec 18, 2012, 13:03:51 » |
|
podsumowanie glosow o 20;p
|
|
|
|
|
|
|
Jaxok
Newsman.
KrĂłl StrzelcĂłw
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 18, 2012, 13:04:04 » |
|
I co ci da taka wÂładza? Ja widzĂŞ tutaj przekrĂŞt na kilometr. Co ci niby to da? Nawet nie wiemy czy masz Pesa czy Fife, nigdy nawet siĂŞ o tych grach nie udzieliÂłeÂś.. Powiedz nam co dostaniesz od tych "sponsorĂłw" za to Âże nasz przekonasz?
|
|
|
|
 W ogĂłle to caÂły piÂłkarski Âświat jest taki biedny, Âże Barcelona istnieje :'(.
|
|
|
RowÂłerek
Zakochany, miszczu...
PiÂłkarz Ekstraklasy

Vatos Locos Clan...!!
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 18, 2012, 13:04:26 » |
|
Dlamnie kozysci mmm no to ze beda adminem z plumberem
Ehee, nie wierzĂŞ, Âże tylko to..
|
|
|
|
 [ url = http://<link do kariery>] [img ] link do obrazka [ /img] [ /url]
|
|
|
barthez.
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 18, 2012, 13:07:16 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże ankieta tutaj za wiele nie zmieni. Chcesz byĂŚ administratorem forum o tematyce do ktĂłrej jesteÂś zbliÂżony przez ok. tydzieĂą. Za wiele znakĂłw zapytania.
|
|
|
|
|
|
|
Arab
PiÂłkarz A klasy
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 18, 2012, 13:08:31 » |
|
Oplate na domene i wszelkie kozyscie jak bede robic to naraziebedzie xaa.pl po 2 dniach .pl bo musze przekierowac protokoly do bazy mysql pozniej jak zrobie forum postaram sie zrobic strone jak na pesleuage troche inna i sklepik mam od tego kolege:D i jaki przkret ja tylko slyszalem ze zbuntowaliscie sie na pesleauge bo to naprawde jakas dzieciarnia szkoda mi slow proprostu chcialem abyscie wy stali sie lepsi spytajcie santiego moj kolega on nawed wam powie ze zadnych przekretow nie robie jestem uczciwym czlowiekiem.
|
|
|
|
|
|
|
ExTRemE
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 18, 2012, 13:08:43 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże ankieta tutaj za wiele nie zmieni. Chcesz byĂŚ administratorem forum o tematyce do ktĂłrej jesteÂś zbliÂżony przez ok. tydzieĂą. Za wiele znakĂłw zapytania.
DokÂładnie tak samo uwaÂżam, nadal jestem na nie. Jak dla mnie jest dobrze wiĂŞc po co to zmieniaĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
Jaxok
Newsman.
KrĂłl StrzelcĂłw
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 18, 2012, 13:09:21 » |
|
Jak jesteÂś taki pewny "ÂświetnoÂści" tego "nowego" forum to wymieĂą po pierwsze: - Co nam to da jakiegoÂś specjalnego Dwa: - Jakie bĂŞdziesz mieĂŚ korzyÂści z tego
Ja pocz¹tkowo zag³osowa³em na tak, ale jak nie podasz mi wystarczaj¹cych "za" daj mo¿liwoœÌ zmiany g³osu w ankiecie..
|
|
|
|
|
|
|
Arab
PiÂłkarz A klasy
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 18, 2012, 13:12:33 » |
|
- Co nam to da jakiegoÂś specjalnego Dwa: - Jakie bĂŞdziesz mieĂŚ korzyÂści z tego
Da na koncu samo .pl i wiecej ludzi bedzie ta nazwa wtedy przyciagaÂła.
MĂłwiÂłem admin
A i bylo takie cos ze jestem w tym dopiero 7 dni niebrawda bo 2 miechy
|
|
|
|
|
|
|
barthez.
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 18, 2012, 13:12:48 » |
|
Jak dla mnie dalsza dyskusja robi siĂŞ zbĂŞdna. Sklepik? Dla 30 aktywnych uÂżytkownikĂłw? ProszĂŞ... i nie pisz, Âże nagle znajdzie siĂŞ 25000 nowych, zapalonych fifamaniakĂłw lub pesmaniakĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
Arab
PiÂłkarz A klasy
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 18, 2012, 13:14:19 » |
|
Nie asz tylu batrez ale ze 400 nowych napewno dzieki tylu reklamom co kupie...
___________________ ______________ nie odpowiadam juz na dalesze posty czekam do 20 na wyniki glosowania ankiety....
|
|
|
|
|
|
|
barthez.
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 18, 2012, 13:16:12 » |
|
Radzê zaopatrzyÌ siê w s³ownik. Robisz ra¿¹ce b³êdy. Za ró¿owo to wygl¹da. Gra nie warta œwieczki. Nad takim rozwi¹zaniem mo¿na pomyœleÌ, ale chyba nie teraz i nie w takiej postaci.
|
|
|
|
|
|
|
|