PES&FIFA Forum

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Zapraszamy na nowe forum! Wiêcej info na PW!
Update: 6/11/2012

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Best Plumbiego.  (Przeczytany 1713 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Plumber.
Administrator
Pi³karz III ligi

Wiadomo¶ci: 105

Manchester United - One Love!

Zobacz profil WWW
« : Lipiec 23, 2012, 10:19:31 »

Best Plumbiego.

Tak wiêc tutaj opisuje swoje besty ze sportowe ¶wiata. Je¶li chodzi o najwspanialsze chwilê to uka¿± siê one za jaki¶ czas, wiêc spokojnie ; ).Uka¿± siê informacje jaki jest mój ulubiony pi³karz, jakie kluby pi³karskie po MU najbardziej lubiê. Oraz jaki jest mój ulubiony tenisista, siatkarz czy skoczek. Jaki jest mój ulubiony klub siatkarski, koszykarski. Oraz kilka innych spraw o których tu nie wspomnia³em. Wszystko ja siê zaraz oka¿ê, uzasadnienie. Tak wiêc zaczynajmy od ukochanego futbolu:

Best in the football world:

Moim ulubionym klubem o czym wszyscy doskonale wiecie jest Manchester United. Dlaczego? W³a¶ciwie nie wiem dlaczego. Pewnego dnia gdy jeszcze nie ogl±da³em futbolu w³±czy³em mecz na RTL. W³a¶ciwie to mój dziadek bo moja babcia posz³a ogl±daæ M-jak Mi³o¶æ na ma³ym telewizorze wiêc w koñcu mogli¶my obejrzeæ co¶ na du¿ym ekranie. I tak pad³o, ¿e gra³0 Man Utd z AS Rom±. By³ to sezon 2006/2007 w Lidze Mistrzów. Spotkanie rozgrywane by³o na Stadio Olimpico i United przegra³o wtedy z klubem z Rzymu, 2-1. Pamiêtam jak Kurowski w sporcie na TVP 1 mnie denerowa³, ¿e opowiada³o o pora¿ce United. Przed rewan¿em by³em za dru¿yn± Fergusona, a wynik 7-1 zainspirowa³ mnie do ogl±dania, kolejnych i kolejnych zmagañ Diab³ów. Po pora¿ce w 1/2 fina³u z Milanem United srogo przegra³o 3-0. P³aka³em jak wó³ w dodatku mia³em wtedy 9 lat rocznikowo, a na prawdê 8 ; D.  I tak moim ulubionym klubem sta³ siê Manchester United. Teraz ten drugi zespó³ bo w³a¶ciwie o United wiedzieli¶cie. Moim drugim ulubionym klubem pi³arksim jest - Real Madryt. Tak Shoushan : ). Dlaczego? Kiedy¶ ich nienawidzi³em, ale jeszcze bardziej nie trawiê Barcelony. Wiêc kto ma ich pokonaæ w La Liga jak nie Real? Z czasem zacz±³em ich coraz bardziej lubiæ. Gra tam te¿ mój ulubiony pi³karz spoza Premier League - Cristiano Ronaldo. To on mnie inspirowa³ w United. Dzisiejsza sympatia jest mniejsza, ale ca³y czas du¿a. Jose Mourinho to trener, który jest jednym z kandydatów na zastêpcê Fergusona. Wiêc to potwierdza, ¿e jest dobry.  Tak wiêc to chyba na tyle je¶li chodzi o kluby pi³arskie. Teraz zostaje przy temacie Best in the football world, ale opowiem o pi³karskich ulubieñcach. Ju¿ wiecie, ¿e jednym z moich ulubionym pi³karzy jest Ronaldo. W³a¶ciwie moim ulubionym pi³karzem jest ka¿dy z Diab³em na piersi. Ale do rzeczy. Moim ulubionym pi³karzem jest - Ryan Giggs. Dlaczego? Bo zrobi³ on tak wiele niesamowitych rzeczy, ¿e nie mogê go nie podziwiaæ. W dodatku jest dobrym cz³owiekiem moim afery, które wyp³ynê³a na jaw przez uznaniem go tytu³em sir. A poza Giggsem bardzo lubiê - Davida Silvê. Wraz z przej¶ciem do Man City straci³em do niego to co¶, ale ca³y czas podziwiam go. Jest jednym z najlepszych pomocników na ¶wiecie i mówiê to zupe³nie serio. Tak wiêc koniec moich wypocin o futbolowym ¶wiecie, teraz czas na tenis.

Best in the tennis world:

Tutaj nie ma klubów wiêc powiem o moim ulubionym teni¶cie. Jest nim Roger Federer - najlepszy w historii tenisi¶ta. Dlaczego on? Ja osobi¶cie trenuje tenisa wiêc mo¿e dlatego Roger. Federer inspiruje mnie swoim stylem gry. Przede wszystkim jednorêczny backhand oraz wspania³y volley. Tym mi on imponuje chocia¿ mo¿e Wam nie. Dla niego wstawa³em o drugiej w nocy, gdy Roger gra³ w Australii. Mimo tego, ¿e nastêpnego dnia mia³em i¶æ do szko³y (co innego, ¿e nie poszed³em ; D). Ogólnie najbardziej lubiê go ogl±daæ podczas gry w Australii i na Wimbledonie. Pamiêtam mecz z Roddickem podczas fina³owego spotkania Wimbledonu. By³ to chyba w 2008 lub w 2009 roku. Federer przegrywa³ w setach 2-1 i tibreaku, który mia³ rozstrzygn±æ o zwyciêzcy 4 seta. Król przegrywa³ 6-2, ale nie jestem pewien, ale mimo to wygra³ tego seta i ca³e spotkanie. To potwierdzi³o jego wielko¶æ i w dodatku ta najwiêksza liczba zwyciêstw turniejów wielkoszlemowych. Dlatego w³a¶nie wybra³em jego jako mojego ulubionego tenisi¶tê, a kibicuje mu chyba od 2007 roku. Wtedy w³a¶nie gdy prze¿ywa³ kryzys i Panie z plotek.pl (bodaj¿e) mówi³o on tym, ¿e Roger zakoñczy³ tymaczasowo karierê. Je¶li chodzi o ¶wiat kobiecy to oczywi¶cie kibicuje Angieszcze Radwañskiej, ale bardzo lubiê oprócz niej Anê Ivanoviæ. Chyba powiedzia³em wszystko co mog³em o tenisie.

Best in the ski-jumping world:

Tak wiêc przyszed³ czas na moj± ulubion± porê - zimê. Wtedy mogê rozkoszowaæ siê wszystkimi ligami na ¶wiecie, a w dochodz± jeszcze sporty zimowe. Lubiê ogl±daæ kombinacjê Norwesk±, bhiatlon, biegi narciarskie i w³a¶nie skoki narciarskie. Co roku (od dwóch lat) wybieram siê na zmagania skoczków w Zakopanem. Ale o tym kiedy indziej. Nie bêdê mówi³ tu o Polakach bo to w³a¶nie oni s± moimi ulubionymi skoczkami. Tak wiêc moim ulubionym skoczkiem jest - Simon Ammann. Chocia¿ na pocz±tku Szwajcara nienawidzi³em to jednak zacz±³em go lubiæ gdy pozna³em go w Zakopanem. By³ bardzo mi³y, rozdawa³ autografy, tak samo jak Kofler. Bardzo ceniê tych zawodników za charakter. W dodatku Ammann tak wspaniale mówi³ o Ma³yszu, ¿e nie mo¿na go nie lubiæ. Wkurwi** mnie gdy pokonywa³ Ma³ysza w Vancouver bo gdyby nie on by³o by z³oto dla naszego kraju. Na szczê¶cie uda³o siê to Justynie Kowalczyk. Wiêc to chyba na tyle je¶li chodzi o t± dyscyplinê. Mo¿e ogl±da kto¶ bhiatlon? Tam moim ulubieñcem jest Tarjei Boe oraz Michael Greis. Ach w zmiê bêdê was czêsto raczy³ artyku³ami je¶li chodzi sporty zimowe ; ). Od dwóch lat zapisuje ka¿dy skok Polaka w konkursie Pucharu ¦wiata w skokach.

Best in the volleyball world:

Teraz ju¿ przedostatni temat moich wypocin, a szkoda bo bardzo dobrze i fajnie siê to pisze ; D. Oczywi¶cie najbardziej interesuje mnie nasza Polska siatkówka. Moim ulubionym zespo³em jest PGE Skra Be³chatów. Dlaczego? G³ównie dlatego, ¿e gra³ tam mój ulubiony siatkarz - Sthepane Antiga. W tym sezonie w Skrze nie gra³ ju¿ Antiga, a oni po d³ugim czasie nie wygrali PLUS Ligi, ale ca³y czas ich bardzo lubiê. Z zagranicznych zespo³ów lubiê te Brazylijskie oraz z Europy - Iskrê Odiencowo. Bardzo ceniê sobiê grê Gibyz reprezentacji Brazylii. Teraz czas na koszykarski ¶wiat.

Best in the basketball world:

To ju¿ ostatni akapit, a powiem teraz o koszykówce, której nie lubiê zbytnio w realnym ¶wiecie. Jednak lubiê j± czasem obejrzeæ w TV lub pograæ w ni± na komputerze. Ale do rzeczy, do  czasu moim ulubionym zespo³em by³ Los Angeles Lakers, a gdy zobaczy³em grê jednego koszykarza zaraz zmieni³em zdanie. Moim ulubionym koszykarskim klubem jest - Chigago Bulls. Dlaczego? Jak ju¿ siê domy¶lacie, gra tam mój ulubiony koszykarz - Derrick Rose. Rose potrafi fantastycznie rzucaæ za trzy punkty. Mimo tego potrafi robiæ wspania³e wsady, które czasem s± lepsze od tych Dwigtha Howarda. Tak wiêc na tyle my¶lê, ¿e zdecydowanie wystarczy ; ). Je¶li macie jakie¶ pytania to ¶mia³o. Bêdê ciekaw, kto to przeczyta³.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 23, 2012, 10:29:50 wys³ane przez Plumber. » Zapisane

\\\"Dobry gol to taki, który jest zarazem piêkny i wa¿ny" - Eric Cantona.
leni55
VIP
Pi³karz I ligi

Wiadomo¶ci: 156

ble ble ble

« Odpowiedz #1 : Lipiec 23, 2012, 10:30:20 »

Pocz±tek widzia³em wczoraj wiêc mia³em trochê u³atwione zadanie(chocia¿ dopisa³e¶ co¶ do niego...). Ju¿ mówi³em, ¿e bardzo podoba mi siê historia jak zacz±³e¶ kibicowaæ United. Dobrze, ¿e nie trawisz w sobie nienawi¶ci do ka¿dego gracza odwiecznego rywala-City, wrêcz przeciwnie lubisz Silve, ja te¿ Hiszpan jest genialny. W tenisie szanuje Federera, jest wielkim graczem ale jako¶ bardziej do gustu przepad³ mi Nadal-nie wiem dlaczego. Amman-tez za go¶ciem nie przepada³em a¿ Adam skoñczy³ karierê...Lubiê te¿ Zografkiego i oczywi¶cie Polaków. Mrugniêcie
Siatka, ta dyscyplina jest jedn± z moich ulubionych, podobnie jak Ty lubiê popatrzyæ na Skrê ale nie tylko. ¯a³uje Wlaz³ego, szkoda, ¿e niema go w kadrze U¶miech Rose genialny zawodnik. Fajnie, ¿e darzysz sympati± Bulls. Mi³o siê czyta³o Twoje wypociny, trochê siê Tobie dowiedzia³em U¶miech

"Nienawidzê mówiæ o pi³ce no¿nej. Po prostu w ni± gram." (Robbie Fowler)
"Liverpool FC zosta³ stworzony dla mnie, a ja dla Liverpoolu" (Bill Shankly)
"Problem z sêdziami jest taki, ¿e znaj± zasady, ale nie znaj± gry." (Bill Shankly)
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.028 sekund z 18 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

thepunisher watahaniebieskiegoksiezyca uslugiminecraft klasztorna vampairlife